Menestyminen paineen alla: strategioita tuloksellisuuden ja laadun saavuttamiseksi

Tässä luennossa keskitymme paineenhallintaan ja autamme löytämään erilaisia keinoja paineen alla työskentelyn tukemiseksi ja kuormituksen ennaltaehkäisemään

Tässä luennossa keskitymme paineenhallintaan ja autamme löytämään erilaisia keinoja paineen alla työskentelyn tukemiseksi ja ennaltaehkäisemään kuormitusta.

Käsittelemme luennossa sitä, kuinka koko työyhteisö voi oppia tehokkaampia ja hyvinvointia tukevia keinoja paineen hallitsemiseksi. Luennon tavoitteena on vähentää paineen alla toimimisesta mahdollisesti aiheutuvia haitallisempia vaikutuksia, kuten stressiä ja sairauspoissaoloja. Luento on suunniteltu erityisesti yrityksille, jotka haluavat parantaa tuottavuutta ja hyvinvointia samanaikaisesti.

Tällä luennolla käsittelemme seuraavia teemoja:

  • Mistä paine syntyy? Miten sitä voisi ymmärtää paremmin?
  • Miten yritykset voivat oppia tunnistamaan ajoissa painetta aiheuttavia tekijöitä sekä niihin liittyviä haasteita.
  • Miten omaa paineenhallintaa voi edistää itse?
  • Minkälaisin keinoin yritys voi tukea työyhteisön jäsenten paineen alla työskentelemistä?

Luento auttaa yrityksiä parantamaan tuottavuutta ja hyvinvointia samanaikaisesti. Se tarjoaa monipuolisia ja käytännönläheisiä työkaluja sekä käytäntöjä, joiden avulla yritykset ja ihmiset voivat hallita painettaan ja ennaltaehkäistä stressiä. Tavoitteenamme on auttaa yrityksiä saavuttamaan seuraavia etuja:

  • Lisää tuottavuutta. Työntekijöiden parempi stressinhallinta ja kyky keskittyä töihinsä ilman turhia paineita lisäävät tuottavuutta ja auttavat yrityksiä saavuttamaan parempia tuloksia.
  • Vähemmän sairauspoissaoloja: Työntekijöiden parempi stressin hallitseminen auttaa ennaltaehkäisemään stressiä, uupumista ja muita terveysongelmia sekä siten sairauspoissaoloja
  • Lisää innostusta: Innostus on tärkeää nykypäivän työelämässä, jossa tulokset syntyvät innostuneesta, avoimesta ja luovuutta ruokkivasta tunneilmapiiristä. Siten parempi paineenhallinta mahdollistaa näiden osalta rajoittavia ja kuormittavia tekijöitä.

Mikäli haluat tilata meiltä luennon paineen alla työskentelyn edistämisestä, niin ole meihin yhteydessä täyttämällä alla oleva lomake. Olemme teihin mahdollisimman pian yhteydessä!

Voimme järjestää luennon teidän tarpeenne mukaan joko yrityksen toimitiloissa tai esimerkiksi hotellin kabinetissa/konferenssihuoneessa.

Hinta alk. 590e + alv.

Luento kestää noin kaksi tuntia

Yhteydenotto

Yhteydenotto_yritykset